Werken bij Azalp
laurewba1.png

Uiteindelijk zijn we een team en helpen we elkaar uiteraard graag.

Laure van de Watering, Orderverwerking en logistiek

Kun je uitleggen wat je precies doet?
Binnen Azalp ben ik verantwoordelijk voor de orderverweking en de logistiek. Dit proces begint bij het plaatsen van een order tot de levering hiervan. Samen met een team proberen we de klanten zo snel en goed mogelijk te helpen.  

Hoe ben je hier terecht gekomen? 
Eigenlijk was het puur toeval. Een vriendin van mij was destijds bij Azalp begonnen. Omdat Azalp toen erg aan het groeien was, waren ze nog steeds opzoek naar collega’s. Al vrij snel kon ik op gesprek. Ik vind het heel belangrijk dat er een fijne sfeer hangt en dat het goed aanvoelt. Ik was eigenlijk meteen enthousiast en dezelfde week begon ik op de klantenservice en een stukje ordermanagement. Na een tijdje gingen we de logistiek steeds meer in eigen handen nemen en kreeg ik de kans om vanuit de klantenservice door te groeien naar ordermanagement en logistiek. Samen met Azalp waren we het er snel over eens dat dit beter bij mij past

Wat is het meest uitdagend?
Buiten de vaste werkzaamheden gebeuren er vaak dingen waar naar een oplossing moet worden gekeken. Doordat er veel vrijheid is binnen het bedrijf kan je zelf je verantwoordelijkheid nemen en opzoek gaan naar een goede oplossing. Uiteindelijk zijn we uiteraard een team en helpt iedereen ook graag elkaar. 
 

Heb je een leuke anekdote van iets wat er tijdens je carrière bij Azalp is gebeurd?
Ik weet nog wel dat in mijn aller eerste week we een borrel op het terras hadden. We mochten toen nog niet dansen, maar alleen zitten in een café met de maatregelen. Dit werd uiteraard niet gedaan en het was voor mij meteen duidelijk in wat voor team ik terecht was gekomen haha.   

Lijkt dat je ook wel wat?

Bekijk onze vacatures

Meer verhalen van collega's

frazerwba.png

Iedereen is jong hier en anders zijn ze jong van geest!

Frazer Lang, Category manager Lees het verhaal van Frazer Lang
thomaswba(1).png

Je kunt lekker jezelf zijn en je hoeft geen blad voor je mond te nemen

Thomas van Drunen, Performance Marketeer Lees het verhaal van Thomas van Drunen

Interesse? Neem contact met ons op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

102820azalp_4666.jpg

Thomas Deters

Sourcing & Sales Director